zondag 15 oktober 2023

15-10-2023

 Al onze puppen zijn verhuisd en hebben een nieuw mandje. 

Hoe geweldig is het iedere keer om de gezinnen gelukkig te maken met een pup.  

Na jaren de facebookgroep Zenzi Havanezers Californie te gebruiken als vraagbaak en contact groep blijft deze nu nog in stand maar we hebben al een jaar voor elk nestje een whatsapp groep gemaakt om foto's en belevenissen te delen.

De website is al een generatie ouder en bestaat ook nog steeds al word deze niet actief bijgehouden. Als er een teefje gedekt word of als er puppen geboren worden zullen we hier weer wat actiever worden.

Gisteren hebben we de Havanezerclub Nederland Clubmatch 2023 gehad en we hadden 2 teefjes mee. Onze kleine Lynn in de Jeugdklasse en Tiana in de Open Klasse.


Voor Lynn was de concurrentie te groot en was ze de jongste in deze klasse. Uiteindelijk werd ze toch nog 3e met een uitmuntend en met een heel mooi rapport van de keurmeester.


Tiana Heeft het deze dag erg goed gedaan. De ringtraining heeft z'n vruchten afgeworpen en ze liep fier door de ring.  Het werd nog even spannend maar uiteindelijk werd ze op de 1e plaats gezet.


Als afsluiting van de dag werden de clubdampioenschaps bekers uitgereikt en mocht Monica Heber de beker voor beste open klassen Teef in ontvangst nemen. Haar teefje Bobbie heeft de meeste punten in het afgelopen jaar verzameld.

Monica we zijn trots op je en hopen dat je nog even doorzet en Bobbie straks als kampioen mee naar huis gaat nemen. Nog 1 puntje dus je bent er bijna!!!











Geen opmerkingen: