vrijdag 27 januari 2012

Onze reis naar.........Budapest.

*************************************************

Zoals we al eerder melden is Senna loops geworden.

We hebben de dekreu-eigenaar ingelicht en hotels geregeld en ons geestelijk voorbereid op de lange weg daar naar toe.

De weersvoorspellingen waren niet echt ideaal om te rijden maar we zouden het wel zien. De eerste 600 km hebben we alleen maar regen gehad. In Bayern, waar we een hotel hadden geboekt, lag sneeuw.
Senna checkt haar slaapplaats.


De volgende dag reden we de volgende 700 km. In Oostenrijk.....geen sneeuw.

Wenen in de zon!In Hongarije.....zonneschijn. Onze reis naar Budapest was dus heel goed verlopen!

Zondagavond naar Krisztina en Zsolt Biro voor de ontmoeting tussen Senna en Rio. Het was wel even zoeken maar met de kaart van Budapest hadden we de straat zo gevonden.
Toen Rio de keuken in kwam waren Senna en Rio gelijk gek op elkaar. Ik wilde nog even wat uit de auto halen en Zsolt liep even mee. Toen we terug kwamen stonden Senna en Rio al gekoppeld! Het ging heel gemakkelijk zei Har. Senna heeft geen piep gegeven.Ojee, fototoestel in de auto laten liggen.....gelukkig heeft Krisztina wat foto's gemaakt.
Ik had niet gedacht dat het zo snel zou lukken. We hadden geen progesteron geprikt dus ik dacht dat het misschien nog een dag of wat te vroeg zou zijn.

Maandag hebben we een deel van Budapest bekeken. Het was prachtig weer. Na een wandeling door de stad hebben we heerlijk in het zonnetje een terrasje gepikt met cappuccino en een warme chocomel.
Later in de middag zijn we weer naar Rio gereden en de daad ging weer zonder moeite. Beide dagen hebben ze 20 minuten gekoppeld gestaan.

Savonds gingen we uit eten in een Hongaars restaurant. Har liet Zsolt zijn gerecht uitkiezen en Har kreeg een reuze Schweinehacks op zijn bord!
Dinsdag zijn we op weg naar Nederland gereden. We hadden geen hotel geboekt en zouden zo een hotel zoeken. Vol, te duur of geen honden toegestaan......na een flinke maaltijd zijn we in de auto gestapt en zijn we doorgereden naar Nederland. Smorgens waren we om half 11 vertrokken en savonds om 00.15 kwamen we thuis.

Het was een zware rit met regen, sneeuw en mist maar we hadden het gered.

Nu is het afwachten of deze liefdesontmoeting vruchtbaar is geweest. Over een week of 4 laten we een echo maken bij Senna om te kijken of ze zwanger is.

Een mooie foto van Senna's lover Rio.


Thank you Krisztina and Zsolt for our meeting!

****************************************************

Geen opmerkingen: