maandag 9 november 2009

Premiere show Bleiswijk Lynn

***************************************************************************

7 November jl. hadden we een show in Bleiswijk. Lynn en zusje Lexi waren ingeschreven in de babyklasse (4-6 maanden). We stonden met 3 babyteefjes in de ring. We hadden een keurmeester uit Denemarken.Eerst was Deedee met Lexi aan de beurt. De hondjes zijn aan het wisselen en kunnen dus wat last van hun bekjes hebben. Lexi liet de keurmeester ook niet goed in haar bekje kijken. Hij was zeer tevreden over haar. Ze liep ook mooi haar rondje.

Daarna was Britt met haar nieuwe pup Pearl aan de beurt, dit ging ook goed.Als laatste was Lynn aan de beurt. Ze bleef mooi op de tafel staan en liet de keurmeester ook haar tandjes bekijken. Ook liep Lynn keurig haar driehoekje. Dan kan de keurmeester haar van achteren zien lopen, haar van de zijkant zien lopen en van voren als we weer naar de keurmeester toe lopen.


Ik kon weer achteraan aansluiten en het groepje moest een rondje lopen. Hij zette Lynn op 1 en Lexi op 2 en Pearl van Britt op de 3e plaats. Alle 3 met de kwalificatie Veel Belovend.Het was dus een goede show voor de Zenzi-familie! ******************************************************

Geen opmerkingen: